Administrator
Ciepłe pomieszczenie z kominkiem i ścianami wypełnionymi książkami. Z licznymi kanapami i stolikami w kątach, gdzie członkowie Domu Merlina mogą prowadzić ożywione dysputy. Elegancki wystrój wnętrza ma przypominać obecnym, że Hogwart to nie zabawa i toczy się tu walka o najwyższą stawkę. Jeden błąd może prowadzić do zguby... A później nie będzie już odwrotu.
Tutaj możecie lepiej się poznać i rozmawiać o sprawach dotyczących rozrywki. Podyskutować o minionych wydarzeniach, ponarzekać na twisty i wyzwania, podzielić się swoimi spostrzeżeniami odnoście ukrytych części zamku, do których dostęp posiadają nieliczni... To Wasze miejsce, Wasz offtop. Korzystajcie z niego. : )
Administrator
Zapraszam się do przywitania się i opowiedzenia o sobie kilku słów. : )
Sędzia
Hmmm... Cześć :D Jestem Felix Johnson, przybyłem do Hogwartu, aby nabyć umiejętności magicznych :)
Ostatnio edytowany przez Felix Johnson (2015-01-06 12:01:25)
Wyeliminowany
Jeden błąd może prowadzić do zguby... A później nie będzie już odwrotu.
Brzmi jak Hogwart w wersji post-apo : )))))
Finalista
Czesc wszystkim ;]
Sędzia
Cześć wszystkim. Mateuszek jestem. Jako, że w przeciwieństwie do Was gram ponoć jawnie, to pochwalę się, że jestem bardziej znany pod nickiem Finito. Lubię matematykę i Aerosmith (hehz, co za zaskoczenie). Pierwszy raz HaPe przeczytałem w wieku 7 lat i od razu mocno mnie to wciągnęło. No i zawsze chciałem należeć do Ravenclaw.
Dream On...
Wyeliminowany
Witam wszystkich :) Ja również jestem Mateusz :D
Wyeliminowany
Mateusze jednoczmy się!
Wyeliminowany
Powtórne witaski :D
Finalista
Cześć wszystkim :)
Administrator
W fioletowym Wam do twarzy. Lubię ten kolor. :3 *spogląda na dwie ściany swojego pokoju*
Finalista
Dziękujemy Satis, ale Tobie byłoby w nim najlepiej :)
Sędzia
Satis też mam fioletowy pokój
Finalista
Witajcie ponownie wszyscy razem :) Zacznijmy świętowanie ;d Gratuluję naszej wspaniałej dziesiątce, że udało nam się przetrwać aż tak daleko ;]