Wyeliminowany
nie mogę jej zjeść, jest w internecie. i jest brzydka.
Administrator
Co tam słychać, Willy? Wieczorem dołączy do Ciebie kolega/koleżanka. Cieszysz się? : >
Wyeliminowany
nie
Administrator
Dlaczego?
Administrator
Dlaczego?
Wyeliminowany
bo tak
Administrator
Tak swoją drogą, to gdybym zrobiła jeszcze Wyspę Odkupienia wraz ze wszystkimi twistami, które są zaplanowane na edycję, to nie tylko bym była martwa, ale również najpierw zdarto ze mnie by skórę, nabito na pal, a potem poszatkowano na drobne kawałeczki... Ewentualne załapałabym się na sesję tortur by Bellatrix&Voldzio. : D
I tak dla mnie nie ma ratunku...
Wyeliminowany
Witamy w naszym błocku, Noe
Wyeliminowany
:( Przekombinowałem.
Wyeliminowany
zupełnie jak ja w R13 :)
Ostatnio edytowany przez Willy Wilkes (2015-01-09 20:28:18)
Wyeliminowany
Ale tak szkoda mi tej edycji, że nie masz pojęcia co odczuwam xD Miałem teraz trochę czasu, miałem plan i ogólnie, a tu jeb - zrąbałem xD Nie wiem, kiedy znowu surv...
Administrator
Mogę jedynie Was pocieszyć, że do Hogwartu w tym roku jeszcze raz będziecie mogli się wybrać - w okolicach września lub października. : ) Planuję powtórzenie twistu z nazwiskami ; > Miałam na tę edycję zbyt wiele pomysłów, ile mogłam, to upchałam, ale sporo z żalem musiałam porzucić...
Wyeliminowany
Zapisz się do Grenlandii, lisq i meciek jeszcze chyba nie zamknęli rejestracji : )
Wyeliminowany
Ten klimat to była moja bajka dlatego wróciłem ;D Ale jak widać, chciałem za dużo, no trudno.
Administrator
Półmartwy na horyzoncie! Zróbcie mu miejsce, ugośćcie go tu. : ) Upadek z Wieży Astronomicznej i przetoczenie się przez ładny kawałek tunelu musiało boleć. ; )